Bloggen støves af

Ak ja, det at skrive en blog er ikke noget nyt for mig. Så langt hukommelsen rækker, har jeg oprettet blogprofiler, hvor jeg har skrevet alt imellem himmel og jord, som jeg havde interesse i.

Dog, så snart der gik hverdag i den, så var bloggen desværre det første sted, hvor tiden blev nedprioriteret…
Og desværre er dette også sket her på Kind Labels bloggen.

Ofte, når jeg dykker ned i emner jeg er interesseret i, så bliver det til laaaaange stories, hvor halvdelen af jer sprænger fra halvvejs. Ofte skriver jeg opslag, som når grænsen på de 2.200 anslag, som jeg så må revidere og skrive om i timevis. Desuden elsker jeg emner, som har SÅ mange nuancer, at der ofte ikke er “tid til dem” i det daglige content. Og her er det så, at en blog er helt oplagt, så hvorfor er det, at mit sidste indlæg er tilbage fra august 2023?! 🤯


Min mission er at starte en informativ blog op, hvor vi, som elsker nørderi og at lufte vores tanker, kan mødes og dele vores viden og erfaring. Der skal være plads til os alle og jeg er personligt selv af den holdning, at der ikke findes én sandhed – blot en masse erfaring, snilde, uddannelse, videreuddannelse og sparring. Når jeg ser nogen ytre “sådan er dét, og min sandhed er den sandeste af slagsen”, så vender jeg snuden straks den anden vej. For godt som vi ligger inde med en masse forskning, data, erfaring og ekspertise, så vil der altid være en anomali, som taler imod!
Og så gør vi os en enorm uret, hvis vi forsøger at masse denne anomali i de bokse vi mener er “de sande” og du eller vedkommende ikke får den hjælp eller sparring de behøver.

Min blog er derfor én, hvor jeg deler mine erfaringer, den viden jeg har værget mig, de erfaringer jeg har haft ude i “den virkelige verden”, samt min analyse af forskningsresultater, den metoder der er anvendt og den konklusion, der er draget. Og ikke mindst mine holdinger til et givent emne. Der er et ordsprog, du finder det måske ikke i den gængse ordbog, men “holdninger er lige som r*vhuller – vi har allesammen ét”. 😄
Dét skal der så sandelig også være plads til! Og ja, jeg behøver vel ikke at sige, at dette ikke involverer ufaglig viden og kvaksalveri a la “put et hvidløg i navlen mens du sover, så forsvinder rynkerne”!
Så hvis du læser et indlæg, hvor du har en anden erfaring, et andet perspektiv, et andet syn på den forskning der er tale om, så kommentér endelig på opslaget! Det er jo sådan vi lærer og bliver klogere, og ikke bliver “blinde” omkring vores egen ekspertise og ender i væremåden “min sandhed er den sandeste sandhed”.


Så hvem er jeg og hvorfor bilder jeg mig ind, at jeg har noget at sige?

Hej, jeg hedder Julia og jeg er i skrivende stund 32 år gammel.
Jeg har omkring 17+ års erfaring med hudpleje på egen krop og sjæl (og ja, rejsen med vores hud påvirker sjælen, når man har døjet med en masse hud udfordringer gennem livet). Derudover har jeg en masse erfaring fra “det virkelig liv” i form af en hudspecialist uddannelse, herunder analyse og behandling af hud. Jeg har ikke erfaring som behandler på klinik eller som kosmetiker. Lige så, som det er vigtigt at påpege hvad man kan, så mener jeg også at man skal være ærlig omkring hvad man kan. Jeg har erfaring med at vejlede kunder, igennem 10 år i helsekostbranchen og 2 år hos en materialist, hvor jeg har arbejdet med kunder face-to-face. Her er der tale om verbal vejledning, hvor jeg har lyttet, men også spurgt ind ud fra de erfaringer jeg har i baggagen og således afhjulpet en masse med deres hudtilstande, samt udfordringer. Jeg har altså ikke haft fingrene i ansigtet på kunderne eller haft redskaber (herunder scanningsapparater m.m.) under disse vejledninger.
Det mener jeg ikke tager fra min kunnen – det er blot den tilgangsmetoder jeg har haft.

Jeg er desuden uddannet autoriseret helsevejleder, hvor huden og dens fysiologi er en del af pensum. Oveni, bliver man uddannet i hvordan hele kroppen hænger sammen holistisk, hvorfor jeg har viden og erfaring med, hvordan din fordøjelse, dine tankemønstre og generelle sundhed, påvirker din hud. Min viden er også utroligt dynamisk og jeg videreuddanner mig løbende med aktuelle forskningsresultater, jeg læser bøger om dermatologi og fysiologi, samt ser en masse foredrag fra, lad os kalde det “fornuftige”, dermatologer. Jeg lander, som sagt, ikke på én sandhed, som jeg efterfølgende prædiker. Hvis ny forskning, som undersøger hidtil ukendte parametre, belyser et emne fra et helt nyt perspektiv, så tages dette ind fremfor at modstå det. Når jeg ser modtand af den type, “bare” fordi at noget ikke resonerer med den “sandhed” man hidtil har formidlet, så ringer klokkerne! De bimler og bamler! 🎺

Jeg hørte engang et citat, som virkelig resonerer med mig!

Progression over perfection, because perfection doesn’t exist

Som du kan se, så har jeg meget at sige! 😄 Dette indlæg ville for længst have nået anslags grænsen på Instagram og hvis jeg optog mig selv til nogle stories, så ville du lukke app’en ned med det samme, overvældet af mængden af de enkelte historier.

Dagens indlæg havde dog blot til formål at genoplive bloggen, at introducere mig og min faglighed, så kort som muligt, men også at åbne op for, at vi alle har noget at byde ind med.
Det kan godt være, at jeg bærer titlen autoriseret helsevejleder og hudekspert, samt at jeg har over 10 års erfaring, men det gør ikke at jeg kan ytre min viden, som værende den sandeste sandhed. Jeg deler blot min viden, mine erfaringer og mine holdninger, som du kan tage fra, implementere, bygge videre på og meget mere – alt for at finde den sandhed, som passer netop dig og din fysiologi, samt de anomalier, som du måske hidtil har oplevet. Hvis du vil læse mere om mig og min rejse, så klik her.

Søger du personlig vejledning, så klik her.

Og ellers, så vil jeg takke dig for at læse med og invitere dig til at tilmelde dig mit nyhedsbrev – bare rolig, jeg spammer ikke 😉
Jeg sender få nyhedsbreve “der giver mening” og som ikke overfylder din indbakke. Desuden sender jeg hver måned en oversigt over de nye indlæg der er dukket op på bloggen (hvis altså der dukker nogle op – det håber vi, fremadrettet 😄), så du nemt kan klikke dig ind på de, som du synes er interessante.

Ønsker dig en vidunder dag,
kærlige hilsner Julia fra Kind Labels 🌱

Kommentér på opslaget

Din e-mailadresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret med *