Konfirmationerne står for døren!

Pludselig blev det den tid på året igen – konfirmationerne står for døren og tilhørende ønskelister deles imellem familiemedlemmer og venner.

Ønskelisterne kan enten være uendeligt lange, eller meget korte, så man næsten bliver overvældet af hvad man skal købe. Hvorfor ikke give en gave, som kan bruges igen og igen,
som har omtanke for miljøet og konfirmanden selv?
Alt på Kind Labels er nemlig kun med bæredygtighed for øje –
noget, som de yngre generationer heldigvis går op i 💗


Grøn inspiration ♻️

De smukke AYA&IDA drikkeflasker, er utroligt populære –
og det forstår jeg godt!

Praktiske, flotte, stilrene og nemme at have med sig på farten – perfekt til skoletasken eller med i sportstasken.

De kommer i mange forskellige farver og størrelser, der findes også en smart to-go kop, samt de praktiske klik-sportslåg og bottle handles. Se det store udvalg her!

Shampoobarer overtager de klassiske flydende shampooer, ikke kun hos de unge, men faktisk også hos flere og flere af os, som har været vant til konventionelle shampooer.
Hvorfor? Ganske enkelt fordi, at de er så miljøvenlige – man sparer en masse vand fra og dermed også konserveringsmidler, men også i den grad transport aftrykket. Desuden er de pakket i minimal emballage, helt uden plast, så man også mindsker plastforbruget.

Det kan godt være at man så tænker “ja, ja, men så skal jeg gå på kompromis med brugeroplevelsen og den pleje jeg er vant til, med konventionelle shampooer”…

Det er dog slet ikke tilfældet!
Shampoobarer består nemlig udelukkende af plejende ingredienser, nærende olier og planteudtræk, der er tilpasset de forskellige hårtyper og hovedbunde. Faktisk har man med shampoobarer sparet en masse, som ikke er til nogen gavn for håret:

Ét er simpelthen vandet – der er jo vand under bruseren! Ofte består flydende shampoo af mere end 80% vand, hvilket er et enormt spild, da vandet blot fylder.

To er, at vand kræver ekstra konservering pga. de bakterier og svamp, som formerer sig i dette miljø.

Tre er, at konventionelle shampooer ofte indeholder skrappe skummeagenter. Heldigvis er der kommet flere shampooer med mildere skummeagenter, men mange indeholder stadig SLS (Sodium Laureth Sulfate). Shampoobarerne fra SKOON indeholder dog blot sæbefiseret kokosolie (Sodium Coco-Sulfate), som er noget mildere, men renser håret og hovedbunden lige så effektivt.

Fire er, at man sparer alt det plast! Også selvom det er genbrugt, så er der intet behold for plastik, når shampoerne kommer i deres faste form.

Find udvalget af shampoobarer til en hver hårtype og hovedbund her, vil du gerne give en fin sampak med balsambar også, så se hele mit udvalg af SKOON produkterne her.

Parfume er blevet det nye sort hos de unge, det ved jeg ikke om du har lagt mærke til, men én af mine helt store passioner er faktisk nicheparfumeri og jeg har hvert fald lagt mærke til en enorm interesse fra de unge.
Hvis konfirmanden også er blevet betaget af denne forunderlige verden, så kan du give en parfume med omtanke i gave – Collines de Provence anvender nemlig kun råvarer, som er fra plante- og blomsterudtræk. De anvender råvarer, som gror i nærområdet og de har mange års erfaring med at skabe fantastiske duftkompositioner fra planteriget og anvender råmaterialer fra landsbyen Mane i Haute-Provence.
Inspireret af den lokale vilde natur fyldt med urter, bær og blomster.

I tvivl om hvilken duft du skal vælge?
Jeg tilbyder køb af 5ml prøver, så man kan finde den helt rette duft til sig selv! Du kan eventuelt købe en prøve af hver duft, samt et gavekort, så kan konfirmanden selv finde sin nye favorit 🌸


Gaveindpakning og nemme bytteregler

Det kan gøres så nemt, at når du lægger en bestilling, så vinger du blot “gaveindpakning” af ved Kassen, så sørger jeg for at pakke gaven ind for dig, så du får den tilsendt klar til at give videre 🎁

Byttereglerne er også ganske nemme – læs reglerne her, men kort sagt, hvis konfirmanden er utilfreds, så byttes gaven til noget andet eller også fås pengene retur.



Kommentér på opslaget

Din e-mailadresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret med *