Min Morgenrutine

Nysgerrig på min morgenrutine? 🌿
Min hud har altid været problematisk, enten pga. hormonel akne, udtørring pga. anti-akne produkter eller pga. overaktive talgkirtler, som får min hud til at skinne i løbet af dagen.
Den indre balance er lige så vigtig som den ydre, men en god og afbalanceret hudplejerutine kan gøre underværker! 💚
Efter at have renset huden med Gentle Cleansing Foam fra Clochee, kaster jeg mig ud i disse fire vidunderprodukter:
🌿 Detox Skintonic fra Isangs med kamille hydrosol genopretter hudens naturlige pH balance. Vores hud er fra naturens side sur takket være en mikroflora, som danner en beskyttende barriere på hele hudens overflade. Vand har en neutral pH værdi på syv, hvorfor det er vigtigt at tone huden efter rens for at få den ned igen på de omkring femenhalv.
🌿 Hydroactive Sorbet fra Clochee er en helt ny måde at give huden et skud fugt på. Vi kender næsten alle til hyaluronsyren, men porcelænblomst og snebævresvamp er ENDNU mere fugtgivende, end den velkendte hyaluronsyre. Hydroactive Sorbet er hverken en gel eller en creme, nærmere, ja, en sorbet! Jeg bruger den under min dagcreme, som et serum for at give min hud al den fugt den behøver.
🌿 Lightening-Energizing Eye Cream fra Clochee er en let, men meget fugtgivende øjencreme, som afhjælper mod hævede og trætte øjne takket være koffein og Strelitzia – lige dét man har behov for
før morgenkaffen! Døjer du med mørke rander under øjne, så klarer denne øjencreme også det!
🌿 Moisturising Firming Cream fra Clochee er en skøn fugtgivende dagcreme, som afhjælper mod tørhed og strammer huden op, men den unikke blanding af olier trænger hurtigt ind i huden uden at fedte, hvilket gør den perfekt til den kombinerede og fedtede hud!
Husk at afslutte din morgenrutine med SPF!

Kommentér på opslaget

Din e-mailadresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret med *