Nyheder fra Simply Nature er landet på shoppen! 🫶

I første omgang er det en ny øjencreme, Crow’s Feet Reducer Cream.

De kære kragetæer – de kan ikke undgås, men man kan gøre noget for at minimere fremkomsten af dem!

Crow’s Feet Reducer Cream er skabt til at minimere de fine, små rynker, som opstår omkring øjne. Huden er nemlig ekstremt sart omkring øjne og kræver særlig pleje, når vi runder de 30 år. Vi er dog alle forskellige, hvorfor vi også ser mere synlige kragetæer hos nogen end hos andre, på trods af samme alder. Det skyldes alt fra hvor udtryksfulde vi er i ansigtet, hvor meget vi griner, hvor meget tid vi bruger i solen og vores livsstil. Derfor findes der ikke blot én øjencreme, da vi alle kan have forskellige behov.

Crow’s Feet Reducer Cream er til dig, som gerne vil minimere de synlige kragetæer!

Crow’s Feet Reducer Eye Cream

139,00 DKK

Foruden en ny øjencreme, så har en ny natcreme også fundet vej til shoppen! Sig hjerteligt velkommen til Firming Night Cream 🌌

Denne natcreme er skabt til at øge hudens bounce, mindske fine linjer og øge fugtniveauet. Cremen stimulerer hudcellernes fornyelse og bevarer hudens elasticitet. Kombinationen af ceramider og bioferment af alger støtter genopbygningen af hudens barriere, samt tilfører den en masse mineraler og vitaminer. De anvendte ceramider, Ceramide NP, er et fremragende intercellulært bindemiddel. De fugter huden, bevarer dens fasthed og elasticitet, samt hæmmer ældningsprocessen. Peptiderne i cremen restrukturerer huden, øger dens densitet, reducerer slaphed og har en opstrammende effekt.

Firming Night Cream

149,00 DKK

Vær dog opmærksom på, at der er begrænset lager! 🏃

Kommentér på opslaget

Din e-mailadresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret med *